impression_01
impression_03
impression_04
impression_05
impression_06
impression_09
impression_10
impression_11
impression_12

За компанията

За компанията

unternehmen_01

В продължение от 50 години компанията Scholl Concepts Gmbh разположена в немския град Ремзек-на-Некар, предлага новаторски концепции за финишно обработване на покрития от лак и боя и премиум грижи за автомобила от най-високо ниво.
Благодарение на стремежа да се добие идеален резултат, увлечеността от делото и активните усилия, нашата компания е могла да стане най-съвременен, гъвкав и компетентен доставчик на комплексни решения в настоящата област.

Продукция премиум

unternehmen_02

Стратегията на производството на продукция от премиум класа здраво се укорени във философията на нашата компания. При това ние се придържаме цялостния подход. Високото качество, иновативността и уникалността на нашите продукти и разработки може да е осигурена само в този случай, ако цялото предприятие е принизано от идеи на премиум класа, а всичките процеси и оборудване отговарят на най-строгите изисквания за качество. Нашите продукти от линийката "Премиум" се отличават още из това, че ние им даваме персонални търговски наименования.

Нашите клиенти

unternehmen_03

Наши клиенти по цял свят са:
(В) - автоработилници и детайлинг центрове;
(D) - изисквателни детейлери;
(Е) - автолюбители-ентусиасти;
( I ) -прочути производители на автомобили;
(М) - корабостроителници, собственици на лодки и яхти.
Нашите висококачествени продукти се разработват с оглед на специфическите изисквания на всяка клиентска група. За удобство на избора всеки продукт каталога има съответното обозначаване на една или няколко групи (B, D, E, I, M).
На сайта schollbg.com са представени адресите на всички наши магазини и списък на професионалните дистрибутори на Scholl Concepts България.

50-годишен опит

unternehmen_04

Дело с дължина в дълги години - така би могла да се опише историята на компанията Scholl Concepts. Предприятието, основано от Роланд Шол още преди 50 години, днес се управлява от Франк Шол и Матиас Бетц вече във второ поколение.
Пет десетилетия опит, перфекционизъм в съчетание с прочутото швабско прилежание и добродетел са създали културно среда, в която ежедневно се раждат нови, уникални продукти, укрепващи нашите челни позиции в областта на полирането на покритията от лак и боя.

Всичко от едни ръце

unternehmen_05

Нашите комплексни решения в областта на полирането на покритията от лак и боя се съчетават едно с друго с точност на часовников механизъм. Използвайки нашите продукти, клиентите няма да се предоставени на случайна воля. Към всяка абразивна паста може да се подбере подходящ полиращ пад за постигане на безупречен резултат. Подробни схеми за избор на пасти и съответни падове са представени на следващите страници.

100% качество благодарение на съвременен парк от машини

unternehmen_06

С уникалност се отличава не само нашата продукция, но и машинният парк на нашето главно производство. В света няма нито един производител, способен да предлага комплексни решения, включващи и абразивни пасти, и дискове, в същото разнообразие и със същото ниво качество.
За да съответства на растящото питане на нашата продукция, ние през последните години сме обновили целия парк на нашето оборудване, а също така сме вложили големи средства в уникални, модулни производствени линии.